VIVA FM: PROGRAMUL PRIMEI EDIȚII A FESTIVALULUI CINECOPILĂRIA DE LA BUHUȘI

Ediția pilot a evenimentului CineCopilăria, festival dedicat în întregime regizoarei Elisabeta Bostan, va avea loc în mai puțin de două săptămâni în orașul natal al celei cunoscută și sub numele de regizoarea filmelor pentru copii.

În cele două zile de festival, respectiv 5 și 6 martie 2022, locuitorii orașului Buhuși și toți cei care o iubesc pe Elisabeta Bostan sunt așteptați la Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși. Evenimentul este adresat în special copiilor, care vor avea ocazia să vadă pe marele ecran unele dintre cele mai apreciate filme românești pentru copiii din toate timpurile.

Ne dorim de foarte mulți ani să organizăm un eveniment atât de plin de gratitudine chiar în orașul în care s-a născut Elisabeta Bostan. Nu putem face acest proiect decât în prezența apropiaților iubitei regizoare: prieteni din cinematografie și familie. Am găsit deschidere și dorință din partea acestora, iar pentru asta suntem recunoscători. Au spus DA unei reverențe pentru o viață dedicată filmului românesc și copiilor. Am pregătit un program complet de activități, iar faptul că publicul va putea retrăi emoția filmelor sale ne bucură nespus. Ne propunem să continuăm proiectul sub forma festivalului dedicat Elisabetei Bostan și să atragem o rețea de parteneri din zonă, care să schimbe, de ce nu, fața orașului și a județului. Avem planuri mari legate de zonă și de festival”, a precizat Andrei Giurgia, coordonatorul proiectului.

Continuarea articolului, aici: https://stirilevivafm.ro/programul-primei-editii/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *